svenska | english
Toppbilder
Ayurvedic Massage

Ayurvedisk massage

Mardana är en djupvävnads-massage som utförs med varm sesamolja, speciellt utformad för att passa klientens kroppstyp (dosha). Varm olja går ner i vävnader och frigör gifter som transporteras ut ur kroppen på naturlig väg. Massagen är en njutbar helkroppsmassage som till skillnad från klassisk massage inkluderar även fötter, mage, ansikte och huvudmassage. Detta är en viktig skillnad eftersom dessa områden främjar djup avslappning.

Effektiv mot mental stress

Precis som födan vi äter är näring för kroppen, är massage näring för kropp och själ. Huden är kroppens största sinnesorgan och genom att tillföra positiva impulser kan hela vår organism stärkas. När kroppen är i god balans har det även effekter på den mentala/själsliga balansen. Det gör massagen särskilt effektiv mot mental stress, bland annat genom att stimulera produktionen av Oxytocin, ett ämne som sänker nivåerna av stresshormon i kroppen.

Hjälper energin att flöda

Ayurvedisk massage har en välgörande, vitaliserande och avslappnande effekt. Behandlingen återfuktar huden, blodcirkulationen ökar och muskler mjukas upp och spänningar släpper. Vid upprepad behandling avhjälps stela leder, ryggproblem och även hållningen kan förbättras. Långa cirkulära rörelser underlättar energiflödet i hela kroppen på ett njutningsfullt sätt.

 

"The body is your temple.  Keep it pure and clean for the soul to reside in."  ~B.K.S. Iyengar, Yoga: The Path To Holistic Health

"Why do we pay for psychotherapy when massages cost half as much?" 
~Jason Love

Alok Anupam Swami • Malave Do, Luntmakargatan 94 • Stockholm • 0736-98 32 57 • alok@ayurvediskmassage.se